Μεγάλη σύμπραξη για μια Κύπρο πιο καθαρή!

Την Κυριακή, 19.09, πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες ενέργειες καθαρισμού που διεξήχθη στο νησί μας το τελευταίο διάστημα!

Ο εθελοντικός οργανισμός καθαρισμού “Save Your Hood Cyprus” με τη βοήθεια των Parimatch, MIX FM Cyprus, UNRF UNIC, OASIS Fish Restaurant, SBA Police Λεμεσού, AMMOS Beach Bar, Paradise Cove Bar, Dominos Cyprus, Agros Water, T-Bar, Leroy Merlin Cyprus και KEAN, πραγματοποίησε το Cyprus Beach Clean-Up 2021.

Μια ενέργεια καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 3 πόλεις της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα διενεργήθηκε σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Ένας τεράστιος αριθμός εθελοντών μαζεύτηκε και βοήθησε σε αυτό τον ιερό σκοπό, στο να αποδεσμευτεί η Κύπρος μας από την τεράστια ποσότητα σκουπιδιών που βαρύνουν τις παραλίες της, και όχι μόνο!

Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτής της πανίσχυρης δράσης; 200 μεγάλες σακούλες γεμάτες σκουπίδια και διάφορα άλλα μεγάλα αντικείμενα που δε θα έπρεπε να βρίσκονταν στις παραλίες μας!

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε όλα τα άτομα και εταιρίες/οργανισμούς που βοήθησαν να διεξαχθεί επιτυχώς αυτή η εκδήλωση!

Το ισχυρό μήνυμα που στέλνει ο οργανισμός Save your Hood μετά από αυτήν την ενέργεια είναι: “Σας ευχαριστούμε όλους που δώσατε το παρόν σας! Ήσασταν όλοι υπέροχοι Μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο, πάμε να φτιάξουμε τον κόσμο μας όπως εμείς τον

θέλουμε και να βοηθήσουμε να αλλάξει η νοοτροπία προς το καλύτερο . Είστε όλοι μα όλοι ευπρόσδεκτοι να έρθετε μαζί μας στον επόμενο και κάθε επόμενο καθαρισμό για να βάλουμε τα σκουπίδια εκεί που τους αξίζει ”

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στους επόμενους καθαρισμούς που οργανώνει το Save Your Hood Cyprus, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα, μέσω Facebook και Instagram.

Η Parimatch στα πλαίσια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατάφερε μέσω των κοινωφελών ενεργειών της, να δώσει χρώμα, χαμόγελα και ελπίδα στο ευρύτερο σύνολο της Κυπριακής κοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει