Η Parimatch Tech πήγε στον Αρακαπά για δενδροφύτευση

Η Parimatch Tech συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας πίσω στην κοινωνία με αρκετές δράσεις σαν μέρος της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Αυτή την φορά 50 εθελοντές από το προσωπικό της Εταιρείας μαζί με φίλους και μέλη των οικογενειών τους επισκέφτηκαν την κοινότητα του Αρακαπά, και προχώρησαν σε δενδροφύτευση.

Ο κοινοτάρχης του Αρακαπά κ. Βασιλείου, υποδέχτηκε την Parimatch Tech στην Κοινότητα και την ευχαρίστησε για την προσφορά της. Παράλληλα δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη μας χαρά και εκ μέρους όλης της Κοινότητας, του Κοινοτικού Συμβουλίου και του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Αρακαπά καλωσορίζω σήμερα στη κοινότητα μας την Parimatch Tech. Είναι με συγκίνηση που βλέπουμε τόσο κόσμο να επισκέπτεται την κοινότητα μας αλλά και να προσφέρει εθελοντικά στην δενδροφύτευση που οργανώθηκε με την πρωτοβουλία και την προσφορά της Parimatch Tech. Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την Parimatch Tech για το ενδιαφέρον και την προθυμία να βοηθήσει μετά την πυρκαγιά που έπληξε το χωριό μας και σήμερα είναι εδώ με μια μεγάλη ομάδα ατόμων με σκοπό να ξανα δώσουν πράσινο και οξυγόνο στον τόπο μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη και είμαστε σίγουροι πως με τέτοιες πρωτοβουλίες θα ξανα ζωντανέψουμε τον Αρακαπά.»

Από την πλευρά του ο Υπεύθυνος για θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Parimatch Tech κ. Κκαϊλή δήλωσε τα εξής «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε σήμερα στη κοινότητα του Αρακαπά για αυτόν τον σκοπό. Ο Αρακαπάς είναι ένα από τα χωριά που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Ιουλίου και από εκείνη την στιγμή νοιώθαμε την ανάγκη να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση. Ευχαριστούμε το κοινοτικό συμβούλιο για την φιλοξενία και ελπίζουμε αυτή η κίνηση μας να δώσει μια μικρή βοήθεια στην κοινότητα.»

Η Parimatch Tech δεν παρέλειψε να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες για συνεργασίες με την κοινότητα του Αρακαπά αλλά και με μέλη της κοινότητας έτσι ώστε τα δεντράκια να έχουν την κατάλληλη στήριξη και πότισμα για όσο χρειαστεί.

Σχετικά με την Parimatch Tech:

Η Parimatch Tech συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, και τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Ουκρανία, στην Κύπρο, στην Αρμενία και στη Λευκορωσία.

H Parimatch Tech λειτουργεί με βάση την καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, την οποία απολαμβάνουν περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια χρήστες σε τέσσερις ηπείρους.

Η Parimatch Tech είναι ο συνεργάτης των κορυφαίων πρωταθλημάτων και ομάδων ποδοσφαίρου στον κόσμο όπως η Chelsea, η Juventus, η FC Leicester City και FC Everton. Η Parimatch Tech τη σεζόν 2021/2022 στην Κύπρο είναι χορηγός της ΑΕΛ, του Άρη, της Σαλαμίνας και της Ε.Ν.Π. Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από την ιστοσελίδα www.parimatch.com.cy.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει