Αποχαιρετήσαμε το 2021 με μια πιο καθαρή Κύπρο

Είπαμε αντίο σε ακόμη μια χρονιά και καλωσορίσαμε μια νέα! Πρέπει όλοι μας να συμπεριλάβουμε στους στόχους της νέας χρονιάς και τη συνήθεια της προστασίας του περιβάλλοντός μας από τα σκουπίδια. Είναι στο χέρι μας να μην πετάμε τα προσωπικά μας σκουπίδια στο περιβάλλον καθώς και να υιοθετήσουμε την ανακύκλωση στην καθημερινή μας ρουτίνα!

Η ομάδα του Save Your Hood Cyprus, με τη συνεχή στήριξη της Parimatch, μιας διεθνής διαδικτυακής εταιρείας στοιχημάτων που βρίσκεται στην Κύπρο από το 2017, συνεχίζει ακατάπαυστα τις ενέργειες καθαρισμού του νησιού μας, με μεγάλη επιτυχία. Δύο άτομα κατάφεραν εντός 2 ωρών να μαζέψουν 20 σακούλες γεμάτες σκουπίδια, στην Ορόκλινη.

Ακόμη μια μικρή ομάδα ατόμων καθάρισε την παραλία Green Bay από τα σκουπίδια που είχαν ρίξει συμπολίτες μας, μαζεύοντας 4 μεγάλες σακούλες!

Τέλος, η μεγάλη δράση της κοινότητας Save your Hood Cyprus, έλαβε μέρος στο φράκτη Φοινικαριών, όπου συλλέκτικαν 107 σακούλες γεμάτες από σκουπίδια και άλλα μεγάλα αντικείμενα. Τα σκουπίδια αυτά αποτελούνταν από πλαστικά, γυαλί, τενεκεδάκια και άλλα άχρηστα (αλλά ανακυκλώσιμα) αντικείμενα.

Μπορείτε και εσείς να “σώσετε τη γειτονιά σας” μαζεύοντας τα σκουπίδια που υπάρχουν εκεί, αλλά κυρίως με το να σταματήσετε τη συνήθεια να πετάτε τα άχρηστα αντικείμενά σας στο περιβάλλον.

Πολλές παρόμοιες δράσεις και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον από τα μέλη του Save Your Hood Κύπρου γι’ αυτό μείνε συντονισμένος σε Facebook και Instagram για να λάβεις μέρος, αν το επιθυμείς, και να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου για μια πιο καθαρή Κύπρο, πάντα με την υποστήριξη της Parimatch.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει