Περιεχόμενο που Προωθεί την Ανακύκλωση, την Κηπουρική και την Επαναχρησιμοποίηση Υλικών (Upcycling) Οδηγεί σε Αύξηση των Προβολών για το Κορυφαίο Παγκόσμιο Ψηφιακό Στούντιο

Το πράσινο περιεχόμενο της TheSoul Publishing έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές

Το κορυφαίο παγκόσμιο στούντιο ψηφιακού περιεχομένου, TheSoul Publishing, αναδεικνύει την επιτυχία του περιεχομένου σχετικά με την ανακύκλωση, την κηπουρική και το upcycling. Τα δημοφιλή brands 5-Minute Recycle και 5-Minute Green βοήθησαν το στούντιο  να φτάσει τις περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές όσον αφορά το πράσινο περιεχόμενό το 2021, ενώ έχουν εμπνεύσει στο πως να επαναχρησιμοποιούμε τα υλικά, πέρα από τον αρχικό τους σκοπό, τόσο στο όνομα της δημιουργικότητας αλλά και της έξυπνης διαχείρισης των περιορισμένων πόρων.

Πιο συγκεκριμένα, το 5-Minute Recycle μπορεί να υπερηφανεύεται για τους περισσότερους από είκοσι εκατομμύρια συνδρομητές σε TikTok και YouTube. Ακολουθώντας τη δημοτικότητα του πράσινου περιεχομένου του καναλιού ναυαρχίδα 5-Minute Crafts, η TheSoul δημιούργησε το 5-Minute Recycle για να εξελίξει την εξαιρετικά δημοφιλή τάση που παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας έτσι στους θεατές να ανακαλύψουν έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους για να επαναχρησιμοποιούν αντικείμενα που έχουν στο σπίτι τους. Στην παρούσα φάση, ο λογαριασμός The 5-Minute Recycle έχει φτάσει τις περισσότερες από 750 εκατομμύρια προβολές στο TikTok .

Επιπλέον, το 5-Minute Green ξεκίνησε στο πλαίσιο του προγράμματος του TikTok Instructive Accelerator Program (IAP), μια πρωτοβουλία με σκοπό τη δημιουργία διδακτικών και ενημερωτικών βίντεο από μια επιλεγμένη ομάδα 25 εκδοτών. Το κανάλι παρέχει στους θεατές οδηγίες σχετικά με την κηπουρική και τη φροντίδα των φυτών, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 800 χιλιάδες ακολούθους και σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές από τη μέρα κυκλοφορίας του. Αυτά τα παραδείγματα αποτελούν ένα μόνο μέρος του εκπληκτικού πράσινου περιεχομένου του στούντιο που δημιουργεί για το κοινό.

«Το συγκεκριμένο περιεχόμενο οδηγεί στην αύξηση των προβολών για την TheSoul. Η δημιουργική μας ομάδα λατρεύει τις προκλήσεις για τη δημιουργία βίντεο που κινητοποιούν ενώ ψυχαγωγούν ταυτόχρονα το κοινό. Εάν το περιεχόμενο εμπνέει τους νέους να σκεφτούν και να αλλάξουν κάποιες από τις συνήθειές τους, τότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό μπόνους για μας», δήλωσε ο Michael Boccacino, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Περιεχομένου της TheSoul Publishing.

Παρακάτω, παρατίθενται μερικά σημαντικά σημεία και δημοφιλή βίντεο που αποδεικνύουν ότι το περιεχόμενο σχετικά με την ανακύκλωση, την κηπουρική και το upcycling μπορεί επίσης να είναι και διασκεδαστικό. Αυτά είναι και το γεγονός για το οποίο η TheSoul εδραιώνεται ως ηγέτης σε αυτή την αυξανόμενη κατηγορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  • Δυο βίντεο του 5-Minute Crafts έγιναν viral τον Νοέμβριο του 2021: Surprising Plant Hacks (70 εκατομμύρια προβολές) και το How to transform a garden (46 εκατομμύρια προβολές)
    • Και τα δυο βίντεο κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία του Instagram σε προβολές για το 2021, υψηλότερα από τα κορυφαία βίντεο διασημοτήτων, όπως η Selena Gomez και η Arianna Grande (30 και 33 εκατομμύρια προβολές αντιστοίχως)
  • Στο TikTok, το 5-Minute Recycle μεγάλωσε αρκετά νωρίς αφού από τους 150 χιλιάδες ακολούθους τον Απρίλιο του 2020 έφτασε στους 8.8 εκατομμύρια ακολούθους τον Μάρτη του 2022, καθιστώντας το μια από τις πιο επιτυχημένες σελίδες που σχετίζονται με την ανακύκλωση στη δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα. Τα τρικ του καναλιού για τα φυτά και την κηπουρική είναι αρκετά δημοφιλή αφού ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια προβολές.
  • Στο Snapchat, το 5-Minute Crafts Recycle μόλις πρόσφατα ξεπέρασε τους 1 εκατομμύρια συνδρομητές.
  • Στο TikTok και στο Instagram, το 5-Minute Green απέκτησε 1 εκατομμύρια ακολούθους σε λιγότερο από ένα χρόνο από τη μέρα κυκλοφορία του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει