Κάμερα κατέγραψε το εσωτερικό του στόματος ενός καρχαρία

Ένας δύτης που τραβούσε ντοκιμαντέρ για την προστασία των καρχαριών στις Μαλδίβες κατάφερε να αποτυπώσει το εσωτερικό του στόματος ενός τέτοιου πλάσματος.

Πρόκειται για το στόμα ενός καρχαρία τίγρη ο οποίος άρπαξε με το στόμα του την κάμερα που βρισκόταν στον πάτο της θάλασσας.

«Ο καρχαρίας απλά πέρασε, είδε το φανταχτερό αυτό πράγμα [την κάμερα] αναρωτήθηκε τι είναι και προσπάθησε να το δαγκώσει», λέει ο Ζίμι ντα Κιντ στο CNN ο οποίος και ασχολείται με το ντοκιμαντέρ. Λίγο μετά, ο καρχαρίας έφτυσε την κάμερα η οποία δεν είχε υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ο κινηματογραφιστής και δύτης, όπως λέει, «απεχθάνεται» το κλισέ που θέλει τους καρχαρίες ως επιθετικά ζώα με δολοφονικά ένστικτα. Μάλιστα, ο ίδιος αλληλεπιδρά ενεργά με τα πλάσματα αυτά από κοντινή απόσταση και μερικές φορές δε διστάζει να τα αγγίξει.

Πολλά ήταν τα σχόλια όσων είδαν το βίντεο με έναν να το περιγράφει ως «τρελό» ενώ άλλος παρατήρησε πόσο καθαρό δείχνει το εσωτερικό του στόματος αναρωτούμενος χιουμοριστικά «ποιος είναι ο οδοντίατρός του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει