Το Mall of Cyprus καλωσορίζει την αλλαγή

Προχωρώντας μπροστά, το Mall of Cyprus, ως ένα σύγχρονο Mall με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, θέτει νέες βάσεις στην ολοκληρωμένη εμπειρία shopping και ψυχαγωγίας που προσφέρει, βάζοντας σε προτεραιότητα τη βιωσιμότητα, την υγεία και την κοινωνία.

Με το BETTER TOGETHER, μια σειρά πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθεί στο Mall of Cyprus, βάζουμε στόχο να οραματιστούμε και να χτίσουμε μαζί έναν καλύτερο κόσμο, ξεκινώντας από τις εμπειρίες που θα μοιραστούμε. Γιατί πιστεύουμε πως γινόμαστε καλύτεροι, όταν αλλάζουμε μαζί.

Γινόμαστε καλύτεροι, γινόμαστε Greener Together!

Το BETTER TOGETHER, ξεκινάει δυναμικά με την πρώτη του πρωτοβουλία που εστιάζει στο περιβάλλον. Έτσι, στις 21 & 22 Μαΐου, υποδεχόμαστε ένα πιο πράσινο μέλλον, με το GREENER TOGETHER!

Μέσα από το event, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οικολογικά προϊόντα, να εμπνευστούν από τις τελευταίες τάσεις και να βάλουν φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες στην καθημερινή τους ζωή. Επομένως, με λίγη βοήθεια από τους πρωτοπόρους του είδους που θα συμμετέχουν στο event, θα μάθουν πώς με τη σειρά τους μπορούν να συμβάλλουν στο μέλλον του πλανήτη, υιοθετώντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής!

Στην τελετή έναρξης της εκδήλωσης θα παραβρεθούν ως επίτιμοι προσκεκλημένοι η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Κλέλια Βασιλείου, ο Επίτροπος του Πολίτη κ. Παναγιώτης Σεντώνας, και εκ μέρους του Τμήματος Δασών, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ.Γιώργος Κωνσταντίνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει