Η A&A Porter Novelli και η TheWorx ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Mall of Cyprus εγκαινιάζοντας την πρωτοβουλία “Greener Together”

Η A&A Porter Novelli και η TheWorx συνεργάστηκαν με το Mall of Cyprus, το πολυσύχναστο Εμπορικό Κέντρο της Λευκωσίας, εγκαινιάζοντας από κοινού την πρωτοβουλία “Better Together”.

Πρόκειται για μία σειρά πρωτότυπων και συμμετοχικών δράσεων που στόχο έχουν να αναδείξουν τη σπουδαιότητα της ομαδικής δουλειάς για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου και πιο «πράσινου» μέλλοντος για τον πλανήτη.

Στα πλαίσια του ευρύτερου concept «Μαζί μπορούμε καλύτερα» και ως πρώτη ενέργεια, εγκαινιάσαμε το σαββατοκύριακο 21ης και 22ης Μαΐου 2022, την έκθεση “Greener Together”, επιδιώκοντας να δώσουμε έμφαση στη σημασία της προστασίας της φύσης και του σεβασμού για το περιβάλλον, μία δράση που επικεντρωνόταν στην έννοια της ομαδικότητας και του πώς μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, οι περιβαλλοντικές ανησυχίες αποκτούν όλο και περισσότερη σημασία για όλες τις κοινότητες σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι εταιρείες να θέτουν ως στόχο το να αναπτύσσουν και να προωθούν πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, καθώς και το να προσφέρουν στους πελάτες τους πιο φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές.

Ο σκοπός, λοιπόν, αυτής της έκθεσης ήταν να ενθαρρύνουμε την κυπριακή κοινότητα να στραφεί σε έναν πιο «πράσινο» τρόπο ζωής, παρουσιάζοντας στο κοινό φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, πρωτοβουλίες και επιλογές. Παράλληλα, η έκθεση αποτέλεσε μία ιδανική αφορμή, προκειμένου οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στη δημιουργία «πράσινων» προϊόντων να γνωριστούν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους πελάτες του εμπορικού κέντρου, παρακινώντας τους θετικά στο να υιοθετήσουν αυτές τις οικολογικές συνήθειες στην καθημερινότητά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Mall of Cyprus ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να προχωρήσει σε ποικίλες οικολογικές πρωτοβουλίες, όπως πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Oι εκθέτες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους και τη δουλειά τους με το κοινό, προωθώντας μεταξύ άλλων βιώσιμα προϊόντα, ηλεκτρονικά οχήματα και οικολογικές πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΚΟ που παρουσίασαν τις προτάσεις τους περί βιωσιμότητας.

Λίγα λόγια για την A&A Porter Novelli

Η Porter Novelli μετρά περισσότερα από 45 χρόνια στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και δημιουργήθηκε για να ανοίξει νέους ορίζοντες στην τέχνη της επικοινωνίας, με στόχο να φέρει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Θέση της είναι ότι κάθε οργανισμός θα πρέπει να βρίσκει, να διατηρεί και να επικοινωνεί τον σκοπό του, ώστε να μπορεί να ανθίσει πάνω σε μια υγιή βάση. Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με γραφεία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλον τον κόσμο, ενώ αποτελεί μέρος του Omnicom Group, όπως και η BBDO

Η συνεργασία με TheWorx και Telia & Pavla BBDO

TheWorx και Telia & Pavla BBDO δημιούργησαν πρόσφατα μία νέα συνεργασία με την A&A Porter Novelli, με στόχο να δώσουν άλλη διάσταση στη δυναμική της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων στην Κύπρο. Από τον Δεκέμβριο του 2021, η A&Α Porter Novelli είναι πλέον παρούσα και στην Κύπρο μέσω αυτής της συνεργασίας και για αυτόν ακριβώς τον σκοπό θα συστεγάζεται στο κτίριο της Τelia & Pavla BBDO στην Περικλέους 62. Το όραμα αυτής της κοινής πορείας είναι ο συγκερασμός της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και του επαγγελματισμού των τριών εταιρειών για τη δημιουργία νέων δεδομένων στην αγορά της κυπριακής διαφήμισης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει