Νέα «πράσινη» διάκριση για τη Cyta

«Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος» στα Παγκύπρια  Περιβαλλοντικά Βραβεία 2022

Η Cyta βραβεύτηκε για τέταρτη χρονιά ως “Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος” στο διαγωνισμό των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων 2022 για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, που διοργανώνεται από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.) της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και τα βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης. Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους.

Το βραβείο του «Χρυσού Προστάτη του Περιβάλλοντος» αποτελεί σημαντικότατη διάκριση του διαγωνισμού και απονέμεται σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς που διαχειρίζονται τα περιβαλλοντικά θέματα ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρησιακής τους στρατηγικής, υιοθετώντας πρακτικές και δράσεις που προστατεύουν το περιβάλλον, μειώνουν την κατανάλωση φυσικών πόρων και προωθούν κουλτούρα περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η βράβευση της Cyta αποτελεί αναγνώριση όλων των δράσεων του Οργανισμού σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, που έχει ενσωματώσει στην επιχειρησιακή της λειτουργία. Πρωταρχικός στόχος του Οργανισμού είναι να πετύχει ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα στα αμέσως επόμενα χρόνια, αξιοποιώντας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, εφαρμόζοντας αρχές Κυκλικής Οικονομίας και βελτιώνοντας παράλληλα την ενεργειακή του απόδοση.

Μπορείτε να βρείτε τα δελτία τύπου της Cyta στο σύνδεσμο: www.cyta.com.cy/pr/pressreleases

Μπορεί επίσης να σας αρέσει