Μικρή αλεπού κοιμάται αγκαλιά με λούτρινο ρακούν

Δεν κοιμούνται μόνο τα μωρά με αρκουδάκια ή άλλα λούτρινα. Το ίδιο κάνουν και τα μικρά των ζώων, για παράδειγμα οι αλεπούδες, όπως δείχνει μια φωτογραφία που ανάρτησε η ΑΝΙΜΑ.

Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία μιας μικρής αλεπούς, που κοιμάται αγκαλιά με ένα λούτρινο ρακούν.

«Τα θηλαστικά έχουν πάντα ανάγκη τη σωματική επαφή και μια αγκαλιά», επισημαίνει η ΑΝΙΜΑ στην οργάνωση. Η αλεπού είναι ένα μόνο από τα πολλά ζώα που φροντίζει ο Σύλλογος, που άρχισε να «γεμίζει μωρά», όπως σημειώνει στην ανάρτηση, κάνοντας έκκληση για υποστήριξη με τροφές.

Ανάμεσα στα ζώα που βρίσκονται αυτή την περίοδο στις εγκαταστάσεις της ΑΝΙΜΑ είναι και δύο μικροί σκίουροι της Λέσβου. Ο Σύλλογος ανάρτησε και μια φωτογραφία με την «πρώτη γνωριμία» ενός εκ των δύο ζώων με τους κουκουναρόσπορους.

Οι δύο μικροί σκίουροι της Λέσβου έφτασαν πριν από λίγες ημέρες στην ΑΝΙΜΑ και θα επιστρέψουν στο νησί όταν έρθει η ώρα, καθώς αυτό αποτελεί το μόνο μέρος της Ευρώπης όπου απαντάται το συγκεκριμένο είδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει