Εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη: Οι καθημερινές μας συνήθειες που πρέπει να αλλάξουν (video)

Η MC Media και το Cyprus Times Network παρουσιάζουν αυτή την Πέμπτη την εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη – Πρoσκεκλημένος στην αποψινή εκπομπή ο Αναπληρωτής πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, Άλκης Παπής – Η απαγόρευση πλαστικών, οι νομοθεσίες και ο ρόλος του Κινήματος – Δείτε την εκπομπή

Το θέμα της απαγόρευσης των πλαστικών μιας χρήσης, οι μικρές και μεγάλες δράσεις του κάθε πολίτη προκειμένου να συμβάλει στην βιώσιμη ανάπτυξη και ο ρόλος του Κινήματος Οικολόγων, είναι μεταξύ των όσων συζητούνται στην αποψινή εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη, με προσκεκλημένο τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κινήματος Άλκη Παπή.

Οι νόμοι που χρήζουν άμεσης ψήφισης από τη Βουλή και ο ρόλος του Κινήματος Οικολόγων. Παράλληλα, ο κύριος Παπής αναφέρεται στη σχέση που έχει αποκτήσει το Κίνημα με τους πολίτες και ποια τα ζητήματα που απασχολούν την πλειοψηφία.

Μεταξύ άλλων, σαν κάτοικος Λεμεσού, σχολιάζει τις ενέργειες του Δήμου για βιώσιμη κινητικότητα με το σχέδιο της αστικής κινητικότητας, εξηγώντας μας τι θα περιλαμβάνει αυτό και πώς θα επωφελούνται περιβάλλον και πολίτες.

Kάθε Πέμπτη στις 8 το βράδυ, κοντά σας η εκπομπή Βιώσιμη Ανάπτυξη!

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη την εκπομπή:

Η εκπομπή είναι μια προσφορά της Φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA

Υποστηρικτής Εκπομπής: EXNESS

Μπορεί επίσης να σας αρέσει