K-Energy by Karantonis. Όσα προσφέρει στον Κύπριο καταναλωτή

Τι προσφέρει στον Κύπριο καταναλωτή...

Η εταιρεία K-Energy by Karantonis με έδρα τη Λευκωσία, ασχολείται με την τοποθέτηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, την Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων και είναι Πάροχος Ενεργειακών Υπηρεσιών.

• Πότε δημιουργήθηκε η Εταιρεία και ποιος είναι ο κύριος τομέας απασχόλησής της;

Ο όμιλος εταιρειών Καραντώνης άρχισε τις εργασίες του το 1983. Το ιδρυτικό μέλος του Ομίλου ήταν η εταιρεία Μάριος Καραντώνης Λτδ, η οποία ιδρύθηκε από τον κύριο Μάριο Καραντώνη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με ειδίκευση στον βιομηχανικό αυτοματισμό και στη διαχείριση των βιομηχανικών ενεργειακών πόρων. Ασχολείται επίσης με το εμπόριο εξειδικευμένου ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Καθοδηγούμενοι από το όραμα του Ομίλου να παραδώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον στις επόμενες γενιές, μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ιδρύσαμε, το 2007, την K-ENERGY by Karantonis. Το νέο μέλος του Ομίλου δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για ανάπτυξη συστημάτων εκμετάλλευσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

• Τι μπορεί να προσφέρει στον κύπριο καταναλωτή;

• Συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

-Φωτοβολταϊκά / Ηλιακοί Θερμικοί Συλλέκτες / Αντλίες Θερμότητας

• Ενεργειακές Αξιολογήσεις και Έλεγχοι

-Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

-Οικιακός / Εμπορικός / Βιομηχανικός Ενεργειακός Έλεγχος

• Ενεργειακές Αναβαθμίσεις

-Ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων

• Γιατί ο κύπριος καταναλωτής επιλέγει την εταιρεία μας;

Η διαπιστευμένη πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, η άριστη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας καθώς και ο στόχος μας να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέροντάς του βιώσιμες υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, καθιστούν τον Όμιλο Εταιρειών Καραντώνης πρωτοπόρο στον τομέα της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

• Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Όραμά μας είναι η ανεξαρτητοποίηση από τις συμβατικές πηγές ενέργειας και την επακόλουθη ρύπανση του περιβάλλοντος λόγω των αερίων του θερμοκηπίου (GHG), με στόχο τη μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και την αύξηση της παραγωγής καθαρής ενέργειας με την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Ενέργεια συνυφασμένη με το περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον ….Ενέργεια σε Αρμονία με τη Φύση.

• Πόσο προσωπικό απασχολεί και ποιες είναι οι ειδικότητές τους;

Αυτή την στιγμή ο Όμιλος των εταιριών μας απασχολεί 12 άτομα προσωπικό εκ των οποίων οι τρεις είναι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, δύο Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ένα Πολιτικό Μηχανικό, τρεις στην ομάδα Τεχνικού Τμήματος, ένα στην Οικονομική Διεύθυνση, ένα στο Τμήμα Διαχείρισης Γραφείου και Μάρκετινγκ και ένα στη Διοίκηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει